top of page

תבשיל חומוס קוצ'יני

עודכן: 24 באוג׳ 2021


ree

ערך תזונתי: גרגירי החומוס ,מהווים מקור טוב לסיבים תזונתיים ולחומצה פולית. בשילוב עם דגנים (במקרה זה אני מציעה- אורז לבן פשוט) מספקים חלבון בעל ערך גבוה. המתכון דל יחסית בשמן וטעים להפליא.

גרגירי חומוס מבושלים במים ורכים

כף זרעי חרדל שחור

בצל אחד גדול קצוץ

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

1/2 כפית אבקת כמון

1/2 פלפל ירוק חריף – למי שאוהב

2 כפות שמן

כוס מים

מחממים את השמן בסיר נירוסטה , מקפיצים את גרגירי החרדל למשך 2 שניות. יש לסגור את הסיר עם מכסה כדי למנוע קפיצה של גרגירי החרדל החמים החוצה. להסיר מהאש , להוסיף את הבצל הקצוץ , ולהחזיר לאש. כשהבצל מזהיב, להוסיף את גרגירי החומוס, המים והתבלינים, לערבב . לאחר 10 דקות, כשהמים והחומוס ספגו את הטעמים, אפשר לגשת למלאכה ולאכול.

 
 
 

Comments


bottom of page