תבשיל חומוס קוצ'יני
- לילך מוזס
- 21 ביוני 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 24 באוג׳ 2021

ערך תזונתי: גרגירי החומוס ,מהווים מקור טוב לסיבים תזונתיים ולחומצה פולית. בשילוב עם דגנים (במקרה זה אני מציעה- אורז לבן פשוט) מספקים חלבון בעל ערך גבוה. המתכון דל יחסית בשמן וטעים להפליא.
גרגירי חומוס מבושלים במים ורכים
כף זרעי חרדל שחור
בצל אחד גדול קצוץ
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת כמון
1/2 פלפל ירוק חריף – למי שאוהב
2 כפות שמן
כוס מים
מחממים את השמן בסיר נירוסטה , מקפיצים את גרגירי החרדל למשך 2 שניות. יש לסגור את הסיר עם מכסה כדי למנוע קפיצה של גרגירי החרדל החמים החוצה. להסיר מהאש , להוסיף את הבצל הקצוץ , ולהחזיר לאש. כשהבצל מזהיב, להוסיף את גרגירי החומוס, המים והתבלינים, לערבב . לאחר 10 דקות, כשהמים והחומוס ספגו את הטעמים, אפשר לגשת למלאכה ולאכול.
Comments