top of page

פשטידת ברוקולי וגבינות






מזון מהיר אך בהחלט מזין. אפשר להכין עם הילדים, אפשר לארוז ולקחת לעבודה או לבית הספר מחר, ואפשר לארוחת ערב מגוונת.

ערך תזונתי: מכיל חלבון, סידן , ירקות ומעט פחמימות.

המצרכים:

שקית ברוקולי קפוא

גביע גבינה לבנה 5%

חצי גביע גבינה בולגרית עדינה

4 פרוסות גבינה צהובה 9%

גביע יוגורט

3 ביצים

חצי כוס קמח מלא

כפית אבקת אפיה

מלח ופלפל

שמן לשימון תבניות מאפינס

הכנה:

מפשירים את הברוקולי בקערה במיקרוגל במשך מספר דקות

קוצצים את הברוקולי לקוביות קטנות

חותכים את הגבינה הצהובה לרצועות

קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות

מערבבים בקערה את כל החומרים

מחממים תנור אפיה לחום בינוני (180 מעלות)

משמנים את תבניות המאפינס (ממליצה להשתמש בתבנית סיליקון ולא בחד פעמי) ויוצקים לתוכן את העיסה בעזרת כפות

אופים את המאפינס 40 דקות , ממתינים שיתקררו מעט ושולפים מהשקעים

בתיאבון




31 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page