top of page

לחם מטוגן


ערך תזונתי: טעים ומזין. מספק פחמימות עם חלבון ומעט שמן. אפשר להוסיף קצת ויטמינים ע"י הוספת פרוסות פירות שונים כמו תפוחים, בננות ותותים בעת ההגשה.

3 פרוסות לחם חי או חלה שנשארה משבת.

ביצה טרופה

1/2 כוס חלב

כפית שמן

כפית דבש (לא להיסחף...)

טיפת מי ורדים

כפית מים

מחממים השמן במחבת טפלון. מערבבים את החלב והביצה היטב. טובלים את פרוסות הלחם משני צידם בתערובת החלב והביצה ומטגנים במחבת . כאשר שני הצדדים זהובים, מניחים על גבי צלחת.

בקערית קטנה מערבבים היטב את הדבש, המים וטיפת מי הורדים . מטפטפים על הלחם המטוגן . נותר רק לזלול.

36 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page