top of page
תמונה של סלט

הרכבת תפריט

למי זה מתאים? אנשים שיכולים ללמוד וליישם בעצמם על פי "הוראות הפעלה" יכולים להפיק תועלת מדרך זו של יעוץ תזונתי. תוכן השיעורים זהה לתוכן הלימודי של שיעורים הניתנים על ידי במרפאה, ללא החלק של התמיכה האישית והראייה החיצונית שלי , המאפשרים לאדם לתקן טעויות שלא שם לב אליהן.

אדם שצריך תמיכה ומעקב, מוזמן לפנות אלי לקביעת פגישות אישיות, או לכל דיאטנית קלינית אחרת . כך יוכל לקבל הן מידע והן תמיכה .

שילוב שלושת השיעורים הבסיסיים יכול להוביל לחיים בריאים ולמניעת מחלות, להשגת משקל תקין והרכב גוף בריא ומאוזן יותר.

הייעוץ התזונתי במסגרת ארבעת השיעורים מתאים לכלל האוכלוסייה הבריאה. במקרים של מחלות או מצבים רפואיים מיוחדים עליך לפנות, בעזרת הפניית רופא, לדיאטנית קלינית בקופת החולים ולהתאים את התזונה באופן אישי למצבך.

שיעור 1: סדר ארוחות והרכביהן

מתי כדאי  לאכול? תשובתי כבר לא חד משמעית כפי שהיתה בעבר. נתאים את התזמון לצרכיך.

שיעור 2: כמויות

אז כמה לאכול בארוחות?

לא נספור קלוריות או נקודות, לא נמדוד כפות או מיליליטרים . ננסה לחזור לתחושה הטבעית שתינוק חש כאשר הוא אוכל.

על מנת להצליח, יש לעבוד על פי שיטה של ניסוי וטעייה. יש לאפשר לעצמנו לטעות. כדאי גם ללמוד מטעויות ...

לילך מוזס דיאטנית

שיעור 3: מה כדאי לאכול , מה כדאי לא להכניס הביתה ואיך נדע להבדיל ביניהם .

לאורך החיים (ושיהיו ארוכים ומאושרים) כדאי לשמור בד"כ על התזונה המוצעת בשיעור זה. לא מדובר בהתנזרות ממאכלים "אסורים" אלא בצריכה נבונה , קנייה נבונה וראיית עולם "ירוקה" ואקולוגית.

יש מזונות שכדאי לצרוך בהגבלה, ויש מזונות שכדאי לא להכניס הביתה .

> שריינו עכשיו את הפגישה הבאה שלנו

bottom of page